Barcelona actualitzará els transports publics a partir de 2019

 

El llarg camí de la T-Mobilitat sembla que s’assenta a la ciutat de Barcelona.

Un canvi cap a la innovació començava a ser necessari per posar-se a l’altura d’altres països com París, Londres o Amsterdam.

Aquesta renovació de servei implicarà uns pressupostos elevats ja que significa que es requerirà la implantació de noves tecnologies per dur-lo a terme com seran les noves màquines expenedores de tiquets o les plataformes virtuals que tindran les maquines validadores. Però tot i així amb el temps s’amortitzarà gràcies a la innecesitat d’administrar constantment diverses targetes de cartró.

Aquestes noves targetes seran d’ús personalitzat, rígides i recarregables i es podran utilitzar de manera indefinida tant per les màquines com per el telèfon mòbil. També podran realitzar-se les compres dels viatges utilitzant les mateixes targetes de crèdit.

Representa un pas endavant per a una major comoditat a l’hora de mobilitzar-se, apart de contribuir amb el medi ambient ja que en un futur els tiquets de cartró que coneixíem fins ara acabaran sent inexistents.

Exteriorment dóna un major “catxé” a la ciutat per el fet de trobar-se modernitzada.

Així presentaven el conseller de Territori (Josep Rull), el vecipresident de Mobilitat del AMB (Antoni Poveda) i la concejal de Mobilitat del Ajuntament de Barcelona (Mercedes Vidal) en el Mobile World Congress amb orgull, el seu nou projecte després d’anunciar que durien en marxa una proba pilot a la L9 a partir de la tardor d’aquest mateix any.

La T-Mobilitat se desplegará en Barcelona a finales de 2018

Font pròpia.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s